Ota yhteyttä

Käytetyt harmonikat

Löydät erilaiset käytetyt harmonikat kategoriatekstin alapuolelta.

Käytetty harmonikka on varteenotettava vaihtoehto niin harrastajalle kuin ammattilaiselle. Tarjoamme kattavan valikoiman käytettyjä harmonikkoja erilaisille soittajille. Käytetty soitin vastaa usein kunnoltaan uutta harmonikkaa ja saattaa olla merkittävästi edullisempi sekä on valmiiksi sisäänsoitettu.

Käytetty harmonikka aloittelijalle

Käytetyt haitarit ovat erittäin hyviä soittimia nimenomaan aloittelijalle. Harmonikka on ylipäätään erittäin pitkäikäinen soitin ja se kestää huollettuna hyvinkin vuosikymmeniä. Käytetty harmonikka onkin omiaan aloittelijalle, koska se on huokeampi hinnaltaan, mutta soitto-ominaisuuksiltaan kuitenkin vallan mallikas.

Melodiabassoharmonikka on sopiva harmonikka lapselle

Harmonikkaopettajat suosivat melodibassoharmonikkoja esimerkiksi siitä syystä, että se on täydellisesti polyfoninen soitin (standardibassoharmonikka ei esimerkiksi ole). Melodiabassoharmonikan soittaminen on helpompi opettaa ja sen jälkeen siirtyä esimerkiksi standardibassoon.

Käytetyillä harmonikoilla on edessä vielä monta soittotuntia

Ammattitaitoiset harmonikkateknikkomme tarkastavat käytetyt soittimet ja tekevät niihin tarvittavat huoltotoimenpiteet, joten meiltä ostetut käytetyt haitarit ovat huippukunnossa. Olemme panostaneet erityisesti siihen, että käytettyjen harmonikkojen tiedot ovat sivuillamme selkeästi ja kattavasti esillä – käy siis tutustumassa harmonikkojen tietoihin ja kysy rohkeasti lisää!

Käytettyjä haitareita juuri sinulle

Käytetyllä haitarilla on vielä todella monta soittotuntia jäljellä, sillä harmonikkateknikkomme ovat tarkastaneet sen ja tehneet siihen tarvittavat huollot, jos niin ovat havainneet. Näin ollen tiedät, että meiltä ostettu käytetty haitari on loistavassa kunnossa. Voit tutustua käytettyihin haitareihimme alapuolella olevien kategorioiden kautta. Kategorioiden alla näet, minkälaiselle soittajalle tietynlainen käytetty haitari on hyvä soitin.

Miksi kannattaa ostaa käytetty harmonikka?

Käytetty harmonikka on hyvä soitin mm. seuraavista syistä:

  • se on erittäin hyvässä kunnossa (tarkastettu ja huollettu)
  • se ei tarvitse sisäänsoittoa
  • se on edullisempi kuin uusi harmonikka
  • se ei ole niin kankea soitettava kuin uusi harmonikka

Alla on listaus varastostamme löytyvistä käytetyistä harmonikoista. Huomioithan, että osa harmonikoista on vuokrattuna, joten niiden toimitus ei ole nopeaa. Voit kysyä vuokratuista harmonikoista lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.


Käytetyt standardibassot

Käytetyt standardibassoharmonikat

Standardibassoharmonikka on yleensä harrastajan valinta.

Käytetyt melodiabassot

Käytetyt melodiabassoharmonikat

Melodiabassoharmonikka on hyvä harmonikka lapselle ja nuorelle.

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt erikoissoittimet

Käytetyt erikoisharmonikat


Harmonikkaa kuulee usein torilla

Meiltä saat hankittua harmonikan edullisesti vaikka torille. Tori on paikka, jossa katusoittajan soittimena saattaa olla harmonikka. Erityisesti Baltian maissa harmonikka on varsin yleinen katusoitin. Ajatellen harmonikan soittajan näkökulmasta, on tärkeää, että itse soitin on laadukas ja se kestää pitkään. Käytetty harmonikka sopii katusoittajalle hyvin sen edullisuuden ja kunnon vuoksi. Esimerkiksi sateen yllättäessä, mielipaha ei ole niin iso, kun kyseessä on käytetty soitin.

Osta edullinen käytetty harmonikka torille ja kulje Teemu Kupiaisen jalanjäljissä.

Myytävät harmonikat ovat huollettu aina tarpeen mukaan