Ota yhteyttä

Käytetyt harmonikat

Löydät erilaiset käytetyt harmonikat kategoriatekstin alapuolelta.

Käytetty harmonikka voi olla todellinen löytö niin intohimoiselle harrastajalle kuin vaativammalle ammattilaisellekin. Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä harmonikkoja erilaisiin tarpeisiin. Moni käytetty soitin vastaa jopa uuden harmonikan laatua ja voi olla huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Käytetty harmonikka on myös valmiiksi sisäänsoitettu, joten se soi jo kauniisti ja on heti valmiina soitettavaksi. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi harmonikka!

Käytetty harmonikka vaativallekin harrastajalle

Käytetyt haitarit ovat mahtavia soittimia niin aloittelijalle kuin todella useassa tapauksessa vaativalle harrastajalle. Harmonikka on yksi kestävimmistä soittimista, ja hyvin huollettuna se kestää vuosikymmeniä. Käytetty harmonikka on erityisen sopiva valinta aloittelijalle, sillä se on huomattavasti edullisempi, mutta silti erinomaisesti soiva ja käyttökuntoinen. Lisäksi käytetty haitari on jo sisäänsoitettu, joten voit aloittaa soittamisen heti ilman ns. sisäänsoittoa.

Melodiabassoharmonikka on sopiva harmonikka lapselle

Harmonikkamaestrot ympäri maailman rakastavat melodiabassoharmonikkoja ja suosittelevat niitä etenkin aloittelijoille. Tämä johtuu siitä, että melodiabassoharmonikka on polyfoninen soitin – toisin kuin standardibassoharmonikka – joten sen soittaminen on helpompi oppia ja sen jälkeen siirtyä esimerkiksi standardibassoon. Lisäksi melodabassoharmonikka tarjoaa laajan skaalan erilaisia säveliä ja se on erittäin monipuolinen soitin, joka sopii moneen eri musiikkityyliin.

Käytetyillä harmonikoilla on edessä vielä monta soittotuntia

Ammattitaitoiset harmonikkateknikkomme tarkastavat käytetyt soittimet ja tekevät niihin tarvittavat huoltotoimenpiteet, joten meiltä ostetut käytetyt haitarit ovat huippukunnossa. Olemme panostaneet erityisesti siihen, että käytettyjen harmonikkojen tiedot ovat sivuillamme selkeästi ja kattavasti esillä – käy siis tutustumassa harmonikkojen tietoihin ja kysy rohkeasti lisää!

Käytettyjä haitareita juuri sinulle

Käytetyllä haitarilla on vielä todella monta soittotuntia jäljellä, sillä harmonikkateknikkomme ovat tarkastaneet sen ja tehneet siihen tarvittavat huollot, jos niin ovat havainneet. Näin ollen tiedät, että meiltä ostettu käytetty haitari on loistavassa kunnossa. Voit tutustua käytettyihin haitareihimme alapuolella olevien kategorioiden kautta. Kategorioiden alla näet, minkälaiselle soittajalle tietynlainen käytetty haitari on hyvä soitin.

Miksi kannattaa ostaa käytetty harmonikka?

Käytetty harmonikka on hyvä soitin mm. seuraavista syistä:

  • se on erittäin hyvässä kunnossa (tarkastettu ja huollettu)
  • se on edullisempi kuin uusi harmonikka
  • se ei tarvitse sisäänsoittoa niin kuin uusi harmonikka
  • Dynamiksen käytetyillä soittimilla on 6 kuukauden takuu

Alla on listaus varastostamme löytyvistä käytetyistä harmonikoista. Huomioithan, että osa harmonikoista on vuokrattuna, joten niiden toimitus ei ole nopeaa. Voit kysyä vuokratuista harmonikoista lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.


Käytetyt standardibassot

Käytetyt standardibassoharmonikat

Standardibassoharmonikka on yleensä harrastajan valinta.

Käytetyt melodiabassot

Käytetyt melodiabassoharmonikat

Melodiabassoharmonikka on hyvä harmonikka lapselle ja nuorelle.

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt erikoissoittimet

Käytetyt erikoisharmonikat


Harmonikkaa kuulee usein torilla

Meiltä saat hankittua harmonikan edullisesti vaikka torille. Tori on paikka, jossa katusoittajan soittimena saattaa olla harmonikka. Erityisesti Baltian maissa harmonikka on varsin yleinen katusoitin. Ajatellen harmonikan soittajan näkökulmasta, on tärkeää, että itse soitin on laadukas ja se kestää pitkään. Käytetty harmonikka sopii katusoittajalle hyvin sen edullisuuden ja kunnon vuoksi. Esimerkiksi sateen yllättäessä, mielipaha ei ole niin iso, kun kyseessä on käytetty soitin.

Osta edullinen käytetty harmonikka torille ja kulje Teemu Kupiaisen jalanjäljissä.

Harmonikan käyttö torilla

Harmonikka on erinomainen soitin torilla, sillä se on helppo kuljettaa ja se soi hyvin ulkoilmassa. Harmonikkaa käytetään torilla usein tunnelman luomiseen ja asiakkaiden houkuttelemiseen myyntikojujen luokse. Torimyyjät voivat soittaa monenlaista musiikkia harmonikalla, ja se houkuttelee usein ohikulkijoita pysähtymään ja kuuntelemaan. Torimyyjät voivat myös myydä harmonikkaa soittamalla sitä kaupaksi.

Myytävät harmonikat ovat huollettu aina tarpeen mukaan