Ota yhteyttä

Käytetyt harmonikat

Käytetty harmonikka on varteenotettava vaihtoehto niin harrastajalle kuin ammattilaiselle. Tarjoamme kattavan valikoiman käytettyjä harmonikkoja erilaisille soittajille. Käytetty soitin vastaa usein kunnoltaan uutta harmonikkaa ja saattaa olla merkittävästi edullisempi sekä on valmiiksi sisäänsoitettu.

Käytetty harmonikka aloittelijalle

Käytetyt haitarit ovat erittäin hyviä soittimia nimenomaan aloittelijalle. Harmonikka on ylipäätään erittäin pitkäikäinen soitin ja se kestää huollettuna hyvinkin vuosikymmeniä. Käytetty harmonikka onkin omiaan aloittelijalle, koska se on huokeampi hinnaltaan, mutta soitto-ominaisuuksiltaan kuitenkin vallan mallikas.

Käytetyillä harmonikoilla on edessä vielä monta soittotuntia

Ammattitaitoiset harmonikkateknikkomme tarkastavat k√§ytetyt soittimet ja tekev√§t niihin tarvittavat huoltotoimenpiteet, joten meilt√§ ostetut k√§ytetyt haitarit ovat huippukunnossa. Olemme panostaneet erityisesti siihen, ett√§ k√§ytettyjen harmonikkojen tiedot ovat sivuillamme selke√§sti ja kattavasti esill√§ ‚Äď k√§y siis tutustumassa harmonikkojen tietoihin ja kysy rohkeasti lis√§√§!

Alla on listaus varastostamme löytyvistä käytetyistä harmonikoista. Huomioithan, että osa harmonikoista on vuokrattuna, joten niiden toimitus ei ole nopeaa. Voit kysyä vuokratuista harmonikoista lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.


Käytetyt standardibassot

Käytetyt standardibassoharmonikat

Standardibassoharmonikka on yleensä harrastajan valinta.

Käytetyt melodiabassot

Käytetyt melodiabassoharmonikat

Melodiabassoharmonikka on hyvä harmonikka lapselle ja nuorelle.

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt pianoharmonikat

Käytetyt erikoissoittimet

Käytetyt erikoisharmonikat