Ota yhteyttä

Muut tarvikkeet


Solkisuojat

Suojaa harmonikkasi naarmuuntumiselta solkisuojilla.
Valikoimassamme on italialaisia pujotettavia solkisuojia
sekä laadukkaita suomalaisia plyysisuojia tarrakiinnityksellä.
Toimitetaan neljän kappaleen sarjoissa.

Pujotettavat musta tai beige, 4 kpl, 15€

Plyysisuojat tarrakiinnityksellä, 4kpl, 25€

Remmien niputtaja

Tällä uudella innovaatiolla kietaiset helposti remmit nipuksi yhteen, jolloin soittimen pakkaaminen reppuun tai laukkuun helpottuu. Samalla suojaat harmonikkasi solkien aiheuttamilta naarmuilta. Tukeva rakenne ja tarrakiinnitys. Valmistettu Suomessa.

Hinta 25€ + toimituskulut.

Harmonikan kirkas suojamuovi

Läpinäkyvästä muovista valmistettu suojapussi harmonikalle. Helppo tapa suojata harmonikkasi pölyltä kotikäytössä eli ”huppu” päälle aina kun soitin on levossa. Saatavana kaksi kokoa M ja L.

Hinta 20€ + toimituskulut.

Harmonikan kankainen suojapeite

Pehmeästä plyysistä valmistettu kevyt suojakangas harmonikalle. Helppo tapa suojata harmonikkasi pölyltä kotikäytössä eli ”huppu” päälle aina kun soitin on levossa. Antaa hyvän suojan harmonikallesi myös reppuun tai laukkuun pakatessa. Saatavana kaksi kokoa M ja L. 

Hinta 30€ + toimituskulut.

Vasemman käden rannetuki

Rannetuki antaa hyvän tuen vasemman käden ranteelle ja on erinomainen parantamaan vasemman käden liikkuvuutta bassoremmin alla. Rannetuen kämmenpuolelle voit halutessasi vaihtaa tarrakiinnitteisen osan paremman pidon saavuttamiseksi. Saatavana kaksi kokoa S ja M. Valmistettu Suomessa.

Hinta 40€  + toimituskulut.

Kiillotusliinat

Aina soittamisen jälkeen harmonikka olisi hyvä pyyhkiä tarkoitukseen soveltuvalla liinalla, jottei mahdollinen hiki ja rasva pääsisi pinttymään harmonikan pintaan.  Siisti ja puhdas soitin on mukavampi ottaa syliin seuraavalla treenikerralla!

Hinta 5-10€ + toimituskulut.