Ota yhteyttä

Harmonikkojen hihnat ja remmit


Dynamikselta löydät sopivat hihnat ja remmit jokaisen soittajan tarpeisiin – niin harrastajalle kuin ammattilaiselle. Voit valita italialaiset hihnat kokoluokissa 2-rivisistä konserttisoittimiin. Lähetä toiveesi yhteydenottolomakkeella ja kokoamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Lasten ja nuorten italialaisissa hihnoissa varastovärit ovat musta ja valkoinen, aikuisten kokoluokissa on myös muita värejä ja kuoseja. Varastossamme on sekä italialaisia että suomalaisia bassohihnoja kaikkiin harmonikkoihin. Meiltä löytyy hyvä valikoima myös erilaisia takaremmejä ja solkisuojia – älä siis epäröi ottaa yhteyttä myös niiden hankinnan suhteen.

Ilmoita soittimesi ja soittajan koko, niin määritämme sopivan yhdistelmän.

Toimitukset matkahuollon kautta koko maahan.

Saatavilla olevat remmivaihtoehdot ja niiden hinnat löydät täältä: Tarvikehinnasto 2023

Olkaremmit

Useita erikokoisia olkaremmejä kaikkiin harmonikkoihin, sekä uutuutena Fusellin valmistamat ”Mutka” -ergonomiset olkahihnat aikuisille (ovh 100€). Ainutlaatuinen muotoilu sopii hyvin harteikkaille, siirtäen painopisteen hartialinjan keskelle ja vapauttaen soittajan kaulan seudun. Kapeaharteinen voi käyttää hihnoja päinvastaisessa asennossa, jolloin hihnat keskittävät soittimen painon paremmin keskiselän alueelle. Hihnojen väri on musta ja niissä on kiinteä selkäremmi.

PasiPro ergonomiset harmonikkahihnasarjat

Laadukkaat PasiPro ergonomiset hihnasarjat ovat suomalaista käsityötä. PasiPro soveltuu kaiken ikäisille soittajille ja takaa erinomaisen soittimen istuvuuden sekä keventää harmonikkasi painoa hartioilta siirtäen painopistettä lantiolle. Soveltuu erinomaisesti myös keikkakäyttöön. Varastokoot XS, S, M, L, XL mustana. Tilauksesta myös muita sävyjä.

PasiPro -hihnasarjaan voidaan liittää harmonikkataiteilija Jarmo ”Jack” Tinkalan kehittämä ylähihna. Tämä antaa tarvittavaa lisätukea varsinkin seisaaltaan soitettaessa ja estää olkahihnoja valumasta pois hartioilta. Jack-ylähihna on nepparikiinnitteinen, joten se on helppo poistaa ja kiinnittää takaisin tarvittaessa. Ilmoita tilauksesi yhteydessä, mikäli haluat olkahihnoihin liitetyn Jack-ylähihnan mukaan PasiPro -kokonaisuuteesi.

Jack -ylähihna saatavana kolmessa eri koossa.

Harmonikan remmit

Selkäremmit

Bassoremmit